Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver

Hvorfor online regnskab?

Når du kører dit regnskab online har du adgang til dine data lige meget hvor du befinder dig; hjemme, på kontoret eller på ferie, så længe du har adgang til Internettet. Derudover kan du lade andre der ikke er i nærheden kigge på dit regnskab, og på den måde få hjælp, uden at skulle sende dit regnskab frem og tilbage.

F.eks. kan du give din revisor adgang til dit regnskab, selvom du sidder i en anden del af landet. På denne måde gør du arbejdet for din revisor meget nemmere, og du sparer derved penge.

Formålet er at gøre det så nemt som overhovedet muligt at få styr på sit regnskab. e-moms er online og fungerer i de mest anvendte browsere på nettet. Således behøver du ikke bekymre dig om hvor du befinder dig i verden, eller hvilken stationær, bærbar eller mobil platform du vil have adgang fra.

En anden god grund til at køre sit regnskab online er, at du ikke mister data, hvis der sker noget med din computer. Oplever du f.eks. virus, tyveri eller andet vil det ikke have nogen konsekvens for dit regnskab, da det hele ligger på vores sikrede servere.

Men måske den mest interessante grund til at benytte et online regnskabsprogram, er at det er sjovt. Teknologien gør det muligt f.eks. at lave interaktive grafer der på en nem og overskuelige måde præsenterer dine data, eller gør det muligt at oprette posteringer og fakturaer hurtigere end med noget andet medie.

Det er ikke længere så meget den daglige bogføring du bemærker, men istedet den innovative måde det hele er lavet og præsenteres på. Når du kører dit regnskab online kan du være sikker på at dit regnskabsprogram hele tiden bliver opdateret, uden at du behøver at gøre noget som helst. Hos e-moms får du en dynamisk service som hele tiden bliver forbedret og videreudviklet.