Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver

Læs mere om E-moms

 

Hos e-moms forsøger vi at gøre regnskab så lettilgængeligt som overhovedet muligt. Det har vi gjort ved at udvikle og videreudvikle et regnskabsprogram med meget stor fokus på brugervenlighed.

Regnskabsprogrammer har en tendens til at være meget komplicerede og omfattende og man risikerer som virksomhedsejer at betale for et program man ikke kan bruge, eller kun udnytter en lille del af. Der er ingen grund til at betale for mere end højest nødvendigt.

Opret gratis konto!

e-moms er stedet hvor iværksættere og mindre virksomheder, i et brugervenligt og simpelt design, får styr på momsen, posteringer, kasse, konti, kunder, faktura, lager m.m. Herunder kan du se et par af de mest vigtige fordele ved at bruge e-moms som dit regnskabsprogram.

Der er brugt mange kræfter på at gøre det så nemt og overskueligt som overhovedet muligt at lave sit regnskab og med e-moms er vi stolte af at kunne sige at alle kan være med.

Fri postering, og fakturering

Med e-moms kan du oprette lige så mange posteringer og fakturaer du har brug for, uden ekstra omkostninger.

Læs mere

 

Dine data er sikre hos os

e-moms er et 100% sikkert regnskabsprogram til opbevaring af dine data.

Læs mere

 

I gang på 5 minutter

Med vores intuitive regnskabsprogram kan du være i gang med din første faktura eller postering på under 5 minutter.

Læs mere

 

Få styr på momsen

Vi hjælper dig med at få styr på momsen lynhurtigt, og guider dig til hvornår og hvordan du skal indberette momsen til Skat.

Læs mere

 

Hvorfor online regnskab?

Online mediet gør rigtig mange funktionaliteter i et regnskab meget nemmere og automatiserede, så regnskabsbyrden holdes på et absolut minimum.

Læs mere

 

Én pris, Ubegrænsede posteringer

Der er ingen ekstra regninger når din virksomhed vokser og har flere bilag. Og når vi udvikler noget nyt i basis, får du det automatisk næste gang du logger ind.

Læs mere

 

 

Eksporter dit regnskab til Excel

Dine e-moms data kan eksporteres til Excel, så du nemt kan manipulere dem på nye måder. Og du kan sende dem til din revisor så han kan indlæse dem i sit regnskabs program.

Læs mere

 

Regnskab på Mac og Windows

e-moms er et simpelt online regnskabsprogram til Mac og Windows. Med e-moms har du altid dit regnskab til rådighed, lige meget hvilken computer du foretrækker.

Læs mere